TEKIJÄ

Verhoomo Koto:n takaa löytyy verholijan ammattitutkinnon, perustutkinnon sekä vaatetusalan Artesaanintutkinnon suorittanut Kaisa Haikola. Verhoomo Koto on aloittanut toimintansa Espoossa vuonna 2011. Espoosta verstas on siirtynyt Vantaan Seutulaan maalaismaisemien kupeeseen, mutta vain noin 20 km Helsingin keskustasta.


"Olen intohimoinen käsillä tekijä ja kymmenen vuotta (2010) sitten löysin oman juttuni huonekaluverhoilun parista. Omat arvot työelämässä ja halu kehittyä verhoilualan ammattilaiseksi ovat vaikuttaneet valintoihini.

Erityisen lähellä sydäntäni ovat erilaiset vintage kalusteet ja punonta työt, mutta teen suurella sydämellä kaikkia verhoilu-, pintakäsittely- ja punontatöitä. 

On ilahduttavaa huomata miten asiakaskuntani koostuu kaikista ikäryhmistä ja vanhoja kunnon huonekaluja halutaan kunnostaa yksilöllisesti räätälöitynä omaan kotiin. 

Monesti kalusteilla on historia, jota halutaan jatkaa. Ekologisuus, laatu ja yksilöllisyys ovat todella arvostetuja arvoja nykypäivänä". -Kaisa


KOULUTUS

Verhoilijan ammattitutkinto, Kisälli
TTS, Rajamäki 2013

Verhoilijan perustutkinto
TTS, Rajamäki 2011

Vaatetusalan artesaani, Vantaan käsi- ja taideteollisuus oppilaitos 2003

Verhoomo Koto on Suomen Verhoilijamestarienliitto Ry jäsenliike