TEKIJÄ

Verhoomo Koto:n takaa löytyy Verhoilijamestari Kaisa Haikola. Verhoomo Koto on aloittanut toimintansa Espoossa vuonna 2011. Espoosta verstas on siirtynyt Vantaan Seutulaan maalaismaisemien kupeeseen, mutta vain noin 20 km Helsingin keskustasta.


"Olen intohimoinen käsillä tekijä ja kymmenen vuotta (2010) sitten löysin oman juttuni huonekaluverhoilun parista. Omat arvot työelämässä ja halu kehittyä verhoilualan ammattilaiseksi ovat vaikuttaneet valintoihini.

Erityisen lähellä sydäntäni ovat erilaiset vintage kalusteet ja punonta työt, mutta teen suurella sydämellä kaikkia verhoilu-, pintakäsittely- ja punontatöitä. 

On ilahduttavaa huomata miten asiakaskuntani koostuu kaikista ikäryhmistä ja vanhoja kunnon huonekaluja halutaan kunnostaa yksilöllisesti räätälöitynä omaan kotiin. 

Monesti kalusteilla on historia, jota halutaan jatkaa. Ekologisuus, laatu ja yksilöllisyys ovat todella arvostettuja arvoja nykypäivänä. Myös yritykset haluavat panostaa kiertotalouteen ja tukevat kalusteiden kiertokulkua".

-Kaisa


KOULUTUS

  • Taideteollisuusalan erikoisammattitutkinto, Verhoilijamestari, TTS
  •  2022Verhoilijan ammattitutkinto, Kisälli, TTS 2013
  • Verhoilijan perustutkinto, TTS 2011, 
  • Vaatetusalan artesaani, Vantaan käsi- ja taideteollisuus oppilaitos 2003

Helsingin Verhoilijamestarit ry johtokunnan jäsen 2022 alkaen

Verhoomo Koto on Suomen Verhoilijamestarienliitto ry jäsenliike ja Helsingin Verhoilijamestarit ry jäsen.