YKSITYISKODIT

Tarjoan yksityisille asiakkaille koteihin laadukkaat ja asiantuntevat verhoilupalvelut, Suomalaisella työllä ja luotettavasti. Vuosien kokemus käsitöistä ja sen myötä laadukas ja tarkka työnjälki ovat vahvuuksia. Alla palvelut yksityiskoteihin.

TEOLLINEN VERHOILU

Nykyaikaiset, teollisesti valmistetut huonekalut, verhoilu, pehmustus ja kunnostus.       

Sängynpäädyt mittatilauksena. Koristetyynyt/tyynyjen päälliset mittojen mukaan.


ROTTINKI JA PUNONTA TYÖT
Satulavöiden uudelleen vyöttäminen.
Rottinki punonnat tuoleihin.
Valmisverkkojen vaihdot.
Nahkapunonnat.


PERINTEINEN VERHOILU
Vanhojen, perinteisesti tehtyjen huonekalujen verhoilu ja kunnostus perinteisin menetelmin sekä materiaalein tehtynä asiakkaan toiveiden mukaan.


VENEIDEN, ASUNTOAUTOJEN JA ASUNTOVAUNUJEN PATJASTOT
Veneistuimet ja patjat, sekä pehmusteiden uusiminen.
Asunto-autojen ja - vaunujen patjat, sekä pehmusteiden uusiminen, myös peitelevyjen uusiminen.


PINTAKÄSITTELY JA MUUT PALVELUT
Tuolien puuosien pintakäsittely hionta, lakkaus ja maalaus.
Kangas myynti.
Verhoilutarvikkeiden myynti omiin projekteihin.


VERHOILUPALVELUT YRITYKSILLE

Toteutamme verhoilutöitä yrityksille. Kauttamme onnistuu erilaiset toimistot, ravintolat, kahvilat, kokoustilat, neuvottelutilat yms. julkisten tilojen kalusteverhoilut ja akustiikkalevyt. Projektit toteutetaan sopimuksen mukaan asianmukaisilla materiaaleilla ja kankailla, luotettavasti sovitussa aikataulussa.


Verhoiluprojektit suunnitellaan joustavasti ja pyritään toteuttamaan asiakkaan aikataulutoiveita noudattaen. Tarjousten laskeminen onnistuu myös teknisten piirustusten perusteella. Isommat kokonaisuudet vaativat myös välillä arviointi käynnit paikan päällä.


Joskus verhoiluprojekti voi olla myös yrityksen ilmeen raikastaminen tai brändiuudistus kalusteverhoilulla ja sisutustekstiileillä. Projektiin sisältyy aina kangasmallien ja materiaalien katselmus paikan päällä yrityksen yhteyshenkilön kanssa, mikäli suunnittelija ei ole projektissa mukana. Kuljetukset järjestyvät myös kauttamme.


Verhoomo Koto on Vastuu Group, Luotettava kumppani jäsen.


ARKKITEHTITOIMISTOT &  SISUSTUSSUUNNITTELIJAT

Teemme yhteistyötä arkkitehtitoimistojen ja sisutussuunnittelijoiden kanssa. Olipa kyseessä uuden luominen tai vanhan kunnostaminen, Verhoomo Koto:sta saa luotettavan kumppanin koko projektin ajalle. 


Tarjoukset laskemme toiveiden, materiaalien ja työn mukaisesti. Tarjousten laskeminen onnistuu myös teknisten piirustusten perusteella. Erilaiset projektit onnistuvat avaimet käteen periaatteella, jossa laskemme tarvittavat menekit ja teemme materiaali tilaukset puolestanne. Myös kuljetukset järjestyvät kauttamme. Isommat projektit vaativat myös välillä kohdekäynnin ennen tarjouksen antamista.


Verhoomo Koto on Vastuu Group, Luotettava kumppani jäsen.